7Qef.com Astrologjia: Mos i besoni fjalëve të tyre të ëmbla, këto janë shenjat e horoskopit që ‘thyejnë zemra’

[ SHKARKO APLIKACIONIN HOROSKOPI ] nga Google Play Store

Sipas astrologjisë këto shenja të zodiakut kanë më shumë shanse t’ju thyejnë zemrën.

Ujori

Personat e lindur nën shenjën e Ujorit karakterizohen nga një rrjedhshmëri sensuale dhe natyrë flirtuese. Ky instinkt e bën të vështirë për një Ujor të mbajë sytë vetëm tek një person kur janë në një lidhje.

Luani

Njerëzit e lindur nën këtë shenjë të zodiakut janë të njohur për dëshirën e tyre për të qenë qendra e universit. Ata sillen sikur dielli shkëlqen vetëm për ta dhe personat përreth nuk janë aspak të rëndësishëm. Kjo është arsyeja kryesore pse kjo shenjë e zodiakut ka shumë të ngjarë të të thyejë zemrën dhe ta bëjë këtë brutalisht.

Demi

Njerëzit e lindur nën këtë shenjë kanë një vendosmëri të palëkundur. pPor edhe një shenjë shumë hakmarrëse. Nëse besimi i tyre është thyer në çfarëdo lloj mënyre, ata do të bëjnë gjithçka që duhet për t’jua kthyer në mënyrën më të keqe të mundshme.


Get CyberSEO Lite (https://www.cyberseo.net/cyberseo-lite) - a freeware plugin for WordPress to pull full-text RSS articles 📃