7Qef.com Astrologjia: Njihuni me shenjat që e kanë të lindur ‘fuqinë e joshjes’

[ SHKARKO APLIKACIONIN HOROSKOPI ] nga Google Play Store

Peshqit

Janë plot mister dhe në dukje të brishtë e të ndjeshëm. Ata i tërheqin lehtësisht njerëzit më të afërt, pasi duken të pafajshëm, pastaj kanë edhe një fuqi super joshëse, e cila del gjatë një bisede, janë tepër të mençur dhe të kuptueshëm. I kuptojnë lehtësisht njerëzit përreth tyre dhe i bëjnë të dashurohen marrëzisht duke i tërhequr në hapësirën e tyre.

Akrepi

Kjo shenjë ka një ngarkesë të madhe magnetike të tërheqjes. Mjaftojnë vetëm shikimet e saj për të tërhequr vëmendjen e të gjithë të pranishmëve dhe ata më të afërtit i ‘sulmojbnë’, ashtu siç bëjnë kafshët që ata përfaqësojnë.  Sulmojnë shpejt dhe goditja mund të jetë e përhershme për personin përballë.

Gaforrja

Ata përdorin anën e tyre gazmore për të joshur njerëzit sepse janë plot ëndrra dhe , me zmër të butë, mendje të mprehtë dhe në marrëdhënie nuk lejojnë t’u ikë asnjë mundësi.


Get CyberSEO Lite (https://www.cyberseo.net/cyberseo-lite) - a freeware plugin for WordPress to pull full-text RSS articles 📃