Çfarë do të ndodhë më 7 mars në “Tik-Tok” dhe pse përdoruesit janë të bindur se ka lidhje me futbollin?

PANORAMAPLUS/ Data 7 mars është bërë virale në rrjetin social Tik-Tok dhe përdoruesit kanë nisur të aludojnë se bëhet fjalë për mbylljen e llogarive që shpërndajnë video futbollistësh.

Çfarë do të ndodhë me Tik-Tok më 7 mars?

Tik-Tok do të përditësojë udhëzimet e tij të komunitetit (community guidelines) në këtë datë.

Kjo ka bërë që të aludohet se disa llogari që shpërndajnë video me lojtarë futbolli mund të bllokohen shkelje të të drejave të autorit.  Megjthatë, nuk ka ende një konfirmim që platforma do t’i ndalojë këto llogari.

Sipas “Sportskeeda”, udhëzimet e reja të Tik-Tok kanë të bëjnë me videot me përmbajtje të marifeteve dhe sifave të dëmshme sportive.

Pse po bëhet ky përditësim?

Tik-Tok shpesh përditëson udhëzimet e…

VIJONI LEXIMIN NE FAQEN E PANORAMA PLUS

© Panorama.al
Get CyberSEO Lite (https://www.cyberseo.net/cyberseo-lite) - a freeware plugin for WordPress to pull full-text RSS articles 📃