'Dielli im', Çiljeta dhe Alban Hoxha festojnë 6-vjetorin e lidhjes

Ditën e sotme Çiljeta dhe Alban Hoxha festojnë 6-vjetorin e lidhjes së tyre. Këngëtarja ka zgjedhur që jetën personale ta mbajë larg syrit të publikut, por sot ka postuar si rrallëherë një foto me partnerin e saj.

“Sot gjashtë vjet bashkë, dielli im”, shkruan Çili krah fotos me Albanin.

Çiljeta dhe Albani kanë vendosur ta jetojnë historinë e dashurisë larg vëmendjes së mediave dhe publikut.

Fotot e çiftit në rrjetet sociale numërohen me gishtat e dorës e po ashtu pak dihet rreth marrëdhënies së tyre.


Get CyberSEO Lite (https://www.cyberseo.net/cyberseo-lite) - a freeware plugin for WordPress to pull full-text RSS articles 📃