E dini sa kalori digjni kur kaloni në orgazmë? Numri do t’ju habisë

PANORAMAPLUS/ Kur stërvitemi në rutine ose në një biçikletë stërvitore, ne e dimë se sa kalori konsumojmë sepse ka pajisje speciale të lidhura me mjetin që përdorim që sugjerojnë se sa kalori po konsumojmë.Por si ta dini se sa kalori konsumohen me një orgazmë?

Kur bëjmë dashuri, nuk e dimë saktësisht se sa kalori kemi humbur. Ndërsa kryejmë marrëdhënie seksuale ne bëjmë një përpjekje fizike dhe e dimë që të ‘bësh dashuri është një mënyrë e mirë për të humbur peshë’ , por sa orgazma duhet të kemi për të humbur peshë? Disa shkencëtarë i janë përgjigjur kësaj pyetjeje intriguese dhe përgjigja e tyre është befasuese.

Sa kalori digjen me një orgazmë

VIJON…LAJMIN E PLOTE E LEXONI NE PANORAMAPLUS

© Panorama.al

Te lidhura


Get CyberSEO Lite (https://www.cyberseo.net/cyberseo-lite) - a freeware plugin for WordPress to pull full-text RSS articles 📃