‘E penduar deri në pikë të fundit’, mos vallë Melisa sapo konfirmoi ndarjen nga Andi?

Melisa ka tërhequr vëmendjen e të gjithëve me postimet e bëra së fundmi në Instagram, të cilat sikur nënkuptojnë ndarjen nga Andi. Ndonëse ish-konkurrentja nuk ka përmendur emra, statusi i saj i thotë të gjitha.

“E penduar deri në pikë të fundit! U kry!”, ka shkruar ajo, teksa vihet re se ajo dhe Andi nuk ndiqen më as në Instagram. Ky veprim tregon shumë për marrëdhëniet në ditët e sotme.

Melisa ka bërë dhe një postim tjetër ku shkruan se nuk i intereson më dhe gjërat kanë arritur në limitin e tyre. “Veç unë dhe ti e dimë sa shumë nuk kam folur”, ka shkruar ajo mes të tjerash.


Get CyberSEO Lite (https://www.cyberseo.net/cyberseo-lite) - a freeware plugin for WordPress to pull full-text RSS articles 📃