“Katastrofë!”/ Liberta Spahiu rrëfen për herë të parë eksperiencën e saj në burg dhe nëse do të merrte pjesë në “Big Brother VIP”: Do kisha luajtur nga…

Panorama Plus/ Moderatorja e njohur kosovare, Liberta Spahiu, iu ka dhënë mundëisnë ndjekësve të saj të shtrojnë pyetje nga më të ndryshmet nëpërmjet një pyetësori në Instagram, ku ajo iu është përgjigjur shumicave pa nguruar aspak.

Liberta ka ndarë në InstaStory, disa prej pyetjeve më interesante të bëra nga fansat e saj, ku në njërën prej tyre dikush e ka pyetur nëse do ta kishte provuar ndonjëherë të merrte pjesë në ‘Big BrotherVIP”, ku prezantuesja u shpreh se do të qëndronte shumë pak pasi ‘pa telefonin e saj ajo do të luante nga mendja’.

Pyetje: A do ta kishe provusr ndonjëherë “BBVIP” si eksperiencë? Nuk po të pyes a do të hysh por a d0 ta kishe provuar.

Liberta: Nuk ma merr mendja që do të do të kisha qëndruar për një kohë shumë të gjatë në një vend, sidomos pa telefon do të kisha luajtur nga mendja. Por në ndonjë periudhë më të shkurtër kohore dhe me miqtë e mi edhe do ta kisha provuar.

© Panorama.al
Get CyberSEO Lite (https://www.cyberseo.net/cyberseo-lite) - a freeware plugin for WordPress to pull full-text RSS articles 📃