Këngëtarja e njohur ofendon rëndë Putinin në mes të koncertit

Këngëtarja e njohur Katy Perry ka bërë një koment të rëndë për presidentin rus, Vladimir Putin, në koncertin e saj të fundit.

Teksa ajo po këndonte këngën “Not the end of the world” është shprehur: Nuk është fundi i botës, f*ck Putin.

E gjithë audienca ka shpërthyer në duartrokitje dhe videoja e këtij momenti është bërë virale në rrjet.


Get CyberSEO Lite (https://www.cyberseo.net/cyberseo-lite) - a freeware plugin for WordPress to pull full-text RSS articles 📃