Nga Mbretëresha, tek Papa/ Pse Putini është gjithmonë vonë si me miqtë ashtu edhe me rivalët

PANORAMAPLUS/ Vladimir Putin ka një reputacion shumë të keq duke mos qenë korrekt me oraret dhe nuk ka rëndësi së kë ka përballë.

Presidenti rus ka fituar një reputacion famëkeq për mbajtjen e liderëve të tjerë botërorë në pritje për periudha të gjata kohore, që variojnë deri në katër orë.

Putinit, i cili filloi luftën e Rusisë kundër Ukrainës, nuk i intereson kë ofendon duke u paraqitur vonë, nëse jeni politikan nga një vend tjetër apo edhe Mbretëresha dhe Papa.

Që në ditët më të hershme të presidencës së tij, paaftësia e tij për të menaxhuar kohën janë bërë legjendare, aq sa të qenit gjysmë ore prapa shihet si një shenjë respekti nga Putin.

Zyrtarët e lartë rus janë shprehur se çuditërisht ai nuk vonohet kurrë për konferencat e shtypit televiziv dhe ngjarjet e organizuara.Pra, a është Putin thjesht i tmerrshëm për të menaxhuar kohën, apo ka në fakt një arsye më të keqe për vonesën e tij?
Putin e mbajti Mbretëreshën në pritje për 14 minuta të tëra

Gjatë një vizite shtetërore në Britaninë e Madhe në vitin 2003, Putin shkoi me 14 minuta vonesë për të takuar Mbretëreshën.Më pas, në vitin 2004, ai mbajti prindërit e fëmijëve të vrarë në një aksident avioni në pritje të mbërritjes së tij në varreza për dy orë…

VIJON…LAJMIN E PLOTE E LEXONI NE PANORAMAPLUS

© Panorama.al
Get CyberSEO Lite (https://www.cyberseo.net/cyberseo-lite) - a freeware plugin for WordPress to pull full-text RSS articles 📃