Nuk kanë të ndalur! Ylli Limani dhe Fifi realizojnë këngën përfaqësuese të Qipros në “Eurovision”

PANORAMA PLUS/ Sukseset e artistëve shqiptarë padyshim po kapërcejnë edhe kufijtë e vendit tonë, duke u shtirë më gjerë.

yllilimanififi

Së fundmi, është zbuluar se këngëtarja Filloreta Raçi ose siç njihet me emrin e artit Fifi, sebashku me Ylli Limani kanë krijuar melodinë e këngës së Qipros me të cilën do të përfaqësohet në Eurovision.

Këtë e ka bërë të ditur vet Ylli, në një…

VIJONI LEXIMIN NE FAQEN E PANORAMA PLUS

© Panorama.al
Get CyberSEO Lite (https://www.cyberseo.net/cyberseo-lite) - a freeware plugin for WordPress to pull full-text RSS articles 📃