Plas në Korçë, protestuesit përplasen me policinë

Sot në Korçë kanë shpërthyer protestat kundër rritjes së çmimeve. Gazetari Roland Beqiraj ka raportuar për “ABC News” Se në një koment protestuesit janë përplasur me policinë, e cila kërkon të lirojë qarkullimin.

Qytetarët vazhdojnë me thirrjet e tyre për uljen e çmimit të karburantit, por edhe produkteve të tjera. Protesta është përqëndruar në qendër të Korçës, ndërsa pritet që shpërndahet dhe në zona të tjera.

Burimi "Abc News"


Get CyberSEO Lite (https://www.cyberseo.net/cyberseo-lite) - a freeware plugin for WordPress to pull full-text RSS articles 📃