Pornostarja ofron seks për çdo ushtar rus që i del kundër Vladimir Putinit dhe ndal luftën në Ukrainë

Një pornostare e njohur me emrin Lilly Summers, ka menduar të japë “kontributin” e saj kundër luftës së Rusisë në Ukrainë.

Në një postim në rrjetet sociale, pornostarja ka premtuar një atë “të nxehtë” me çdo ushtar rus që i del kundër urdhrit të presidentit rus Putin për të luftuar në Ukrainë.

“Unë personalisht do të bëj seks me çdo ushtar rus që do të dorëzojë armët në kundërshtim me urdhrin e Vladimir Putinit dhe do të ndalë agresionin ndaj Ukrainës”, shkruan ajo.

lilu

© Panorama.al

Te lidhura


Get CyberSEO Lite (https://www.cyberseo.net/cyberseo-lite) - a freeware plugin for WordPress to pull full-text RSS articles 📃