“Tërheqës, i guximshëm dhe karizmatik”/ Presidenti Zelenskiy po kthehet në sex-simbol

 PANORAMAPLUS.al/ I rritur gjatë komunizmit, Volodymyr Zelenskiy u bë pjesë e politikës disa muaj përpara zgjedhjeve të 2019-ës pa asnjë përvojë paraprake. Përveç një roli që kishte luajtur në një film, “Servant of the People”, ku ka patur rolin e një Presidenti, tre vite para se të bëhej me të vërtetë President.

Me një të shkuar krejt ndryshe nga shumë homologë në rajon, personaliteti i tij publik portretizohet shpejt përmes një prej deklaratave të tij më të njohura: “Nuk të duhet përvojë për të qenë president. Thjesht duhet të jesh një qenie njerëzore e denjë.”

Si produkt i industrisë së argëtimit, ai ka marrë vëmendjen e shumë njerëzve nga mbarë bota që nuk e njihnin para sulmit të Rusisë. Duke dashur të mësojnë më shumë për të kalurën e tij si pjesë e botës së spektaklit, njerëzit i janë futur kërkimit në Internet, duke gjetur video, foto paraqitje të tijat nga më të ndryshmet ndër vite. Teksa po ashtu qëndresa dhe karakteri që ka treguar pas sulmit të Rusisë kanë bërë që ai të fitojë vëmendjen dhe vlerësimin e shumë njerëzve nga gjithë bota.

Ukraine's president has become an unlikely sex symbol across the world after standing up to Vladimir Putin against the odds

Madje, duket se presidenti i Ukrainës është bërë edhe një seks-simbol në të gjithë botën….

VIJO LEXIMIN NE PANORAMAPLUS.al (KLIKO KETU)

© Panorama.al
Get CyberSEO Lite (https://www.cyberseo.net/cyberseo-lite) - a freeware plugin for WordPress to pull full-text RSS articles 📃