Turqia nuk i bashkohet Perëndimit kundër Rusisë

Turqia nuk i është bashkuar Perëndimit në lidhje me bllokimin e hapësirës ajrore me Rusinë. Ministri i Jashtëm i vendit, Mevlut Cavusoglu ka thënë se hapësira ajrore e Turqisë është e domosdoshme. 

“Është e rëndësishme jo vetëm për Turqinë, por edhe për vendet që vendosin këto sanksione (ndaj Rusisë) dhe qytetarëve të tyre, që kjo hapësirë ??ajrore të jetë e hapur…si në aspektin strategjik ashtu edhe në atë humanitar", tha ai pas një takimi të lartë me diplomatët e NATO-s.


Get CyberSEO Lite (https://www.cyberseo.net/cyberseo-lite) - a freeware plugin for WordPress to pull full-text RSS articles 📃