Vilma Masha ka një ‘rivale’ të preferuar dhe ja për kë bëhet fjalë

PANORAMA PLUS/ Vilma Masha është ndër gazetaret sportive më të njohura në vendin tonë. Prej vitesh ajo prezanton formate sportive, duke ruajtur një profil gjithnjë diskret në media.

E ftuar në emisionin “Ditë pas Dite”, prezantuesja zbuloi për herë të parë se tashmë ishte momenti për të provuar një format humori, veç sportit. Shpesh e quajtur një figurë serioze, gazetarja tha se do të ishte mirë që publiku të njihte edhe anën gazmore të saj.

VIJO LEXIMIN E PLOTE TEK PANORAMA PLUS (KLIKO KETU)

© Panorama.al
Get CyberSEO Lite (https://www.cyberseo.net/cyberseo-lite) - a freeware plugin for WordPress to pull full-text RSS articles 📃