Puntata e sotme e “Përputhen” kishte emocione të forta për Alesjan dhe Rrushen. Dyshja kanë qenë shoqe të ngushta, por miqësia e tyre u prish për shkak të pëlqimit të përbashkët për Astritin.

Alesja ishte shumë e rënduar psikologjikisht dhe shpërtheu në lot në studio.

Bora Zemani: Çfarë të bën të ndihesh keq?

Alesja: Çdo situatë që më ka ndodhur këtu është shumë për mua.

Bora Zemani: Dukesh që je shumë e ngarkuar dhe dua të kuptoj se nga cila situata specifikisht. Çfarë po të ngarkon kaq shumë tani? Se mendon që të tjerët të shohin në të dyja anët disa mendojnë që je e mirë, disa mendojnë që je e keqe.

Alesja: Po sepse i kam parë edhe reagimet që kanë ndodhur këtu dhe çdo lloj gjëje tjetër: sulmet, shoqe e keqe, shoqe e mirë. Dhe nuk e ndjej që jam shoqe e keqe.

Më tej në një diskutim me Rrushen, të dyja vajzat filluan të qanin.

Alesja: Jam një shoqe e keqe apo një shoqe e mirë. Si e mendon tani që je më e qetë?

Rrushja: Kush tha që jam më e qetë?

Alesja: Kur të qetësohesh dua një përgjigje personalisht. Ndoshta edhe pasi të mbaroj ky program dua një përgjigje nga ti.

Rrushja: Alesja thjesht unë të kam besuar shumë edhe të kam vlerësuar shumë por ti nuk ma ke kthyer të njëjtën gjë, prandaj kemi arritur edhe në këtë situatë. Thjesht jam e lodhur psikologjikisht dhe nuk besoj më asgjë.


Get CyberSEO Lite (https://www.cyberseo.net/cyberseo-lite) - a freeware plugin for WordPress to pull full-text RSS articles 📃