Dafina Zeqiri së fundmi është komentuar për shtim në peshë dhe vetë artistja ka treguar se ka ndikuar përdorimi i pilulave të shtatzënisë.

“Kam shtuar peshë nga pilulat kundër shtatzënisë… ja… e thashë”, shkroi në Twitter Dafi duke iu përgjigjur kështu komentuesve në rrjete sociale.

Këngëtarja prej vitesh po shijon lidhjen e dashurisë me DJ Geek.

Të dy janë fokusuar tek karriera dhe mesa duket nuk kanë plane për tu bërë prindër aktualisht. 


Get CyberSEO Lite (https://www.cyberseo.net/cyberseo-lite) - a freeware plugin for WordPress to pull full-text RSS articles 📃