Të shtunën në “Përputhen Prime” Laureta u përplas me Arjan Konomin. Opinionisti i permendi “eksperiencën” e saj me gjykatat, duke bërë që konkurrentja të largohej nga studioja. Pas saj shkoi dhe Rrushja.(Lexo këtu)

Në puntatën e sotme, Laureta sqaroi arsyen e largimit të saj, duke thënë se Arjani e kishte prekur në pikën e dobët.

“Zgjodha të lë studion sepse më preku aty ku më dhemb. Nuk bën që ta prekesh aty ku nuk bën, të paktën tek pjesa e gjykatës nuk doja të ma përmendte. Nuk ka sens të përmendet kjo si pjesë. Për të mos agravuar situata më tej desha të dal jashtë. Jam e ngarkuar psikologjikisht”, tha ajo.

Pas këtyre fjalëve, konkurrentja shpërtheu në lot.


Get CyberSEO Lite (https://www.cyberseo.net/cyberseo-lite) - a freeware plugin for WordPress to pull full-text RSS articles 📃