“E dua shumë bashkëshorten time, por nuk mund të ndaloj së menduari për një grua me të cilën kam punuar dikur”, ka rrëfyer një 42-vjeçar për “The Deidre”.

seks1

Ai tregon se fantazon për ish-kolegen e tij, por tregon se kur punon së bashku “s’ka ndodhur asgjë mes tyre”.

Rrëfimi i plotë:

Ne ishim thjesht miq të mirë dhe ajo është e martuar. Por unë vazhdoj të ëndërroj për të. Shpesh është seksuale.

Kam pothuajse dy vite që se takoj sepse ka ndërruar punë, por kemi rastisur disa herë me njëri-tjetrin. Se kuptoj pse nuk ndaloj së menduar për të.

Unë s’jam i lumtur, ndërkohë gruaja ime është e mrekullueshme, e sjellshme dhe zbavitëse.

Por ka diçka që më tërheq tek ish-kolegia. Pse ndodh kjo, s’di çfarë duhet të bëj.

The Deidre përgjigjet: Ndoshta nga fakti që ajo është e paarritshme, pjesë e fantazisë, kjo të tërheq drejt saj.

Për shkak se asgjë s’ka ndodhur midis jush, ajo duket perfekte. Ju thoni se e doni partnerin tuaj, kështu që duhet të bëni diçka që marrëdhënia midis jush të funksionojë.

© Panorama.al
Get CyberSEO Lite (https://www.cyberseo.net/cyberseo-lite) - a freeware plugin for WordPress to pull full-text RSS articles 📃