PANORAMA PLUS/ Vanessa Hudgens i ka shokuar të gjithë teksa ka folur për përvojat e saj paranormale gjatë paraqitjes së saj në episodin e së martës në ‘The Kelly Clarkson Show’.

vanessa-h

Aktorja 33-vjeçare rrëfeu se ka pasur shumë provoja ndër vite dhe madje është angazhuar në komunikim të drejtpërdrejtë me shpirtrat.

Hudgens filloi duke i thënë Clarkson, 39, se ajo ishte në harmoni me paranormalen që nga fëmijëria. “Nuk është diçka e re për mua…Unë e kam pranuar faktin që shoh gjëra dhe dëgjoj gjëra”, tha ajo. Aktorja e “High School Musical”, vuri në dukje se ajo kishte mësuar se kishte aftësi për të komunikuar me shpirtrat si diçka pozitive.

LEXO LAJMIN E PLOTË TE PANORAMA PLUS

© Panorama.al
Get CyberSEO Lite (https://www.cyberseo.net/cyberseo-lite) - a freeware plugin for WordPress to pull full-text RSS articles 📃