Kourtney Kardashian dhe bateristi i Blink-182 Travis Barker janë martuar në një ceremoni private në Las Vegas.

Ceremonia zgjati deri në orët e para mëngjesit, vetëm disa orë pasi Barker performoi drejtpërdrejt në ceremoninë e çmimeve Grammy 2022.

Çifti mbajti të njëjtat rroba që kishin veshur në shfaqjen e çmimeve. Ceremonia u zhvillua në diskret të plotë, pasi ata nuk lejuan asnjë të ftuar të fotografonte.

Kjo është martesa e parë për Kourtney-n, e cila ka tre fëmijë me ish-partnerin, Scott Disick. Për Travis, kjo është martesa e tij e tretë. 


Get CyberSEO Lite (https://www.cyberseo.net/cyberseo-lite) - a freeware plugin for WordPress to pull full-text RSS articles 📃