Beatrix Ramosaj dhe Oriola Marashi janë shoqe të ngushta, të cilat njihen dhe familjarisht. Mamaja e Oriolës, Xhoi Jakaj, ka qenë një mbështetëse e Beatrixës gjatë rrugëtimit të saj në Big Brother VIP.

Xhoi ishte sot e ftuar në emisionin “ABC e Pasdites” ku tha se asokohe e mbështeste dhe Donaldi, por tani jo më. Sipas saj, ai është njeri i pavërtetë, ashtu si dhe loja e tij në “Big Brother VIP”.

Xhoi Jakaj: E di tërë bota që aty kam suportuar dy personazhe, Triksën dhe Donaldin. Tani nuk i suportoj të dy, Triksën po, Donaldin jo.

Ermal Peçi: Po pse, se u ndanë?

Xhoi Jakaj: Jo vetëm… Loja jo e vërtetë që bëri. Mua nuk më pëlqejnë njerëzit e pavërtetë. Dashuria duhet të jetë e vërtetë, është ose nuk është, ekziston ose nuk ekziston.


Get CyberSEO Lite (https://www.cyberseo.net/cyberseo-lite) - a freeware plugin for WordPress to pull full-text RSS articles 📃