Megan Fox i shokoi të gjithë kur zbuloi se ajo dhe partneri i saj pinë gjakun e njëri-tjetrit për ‘qëllime rituale’

PANORAMA PLUS/ Aktorja e njohur, Megan Fox ka zbuluar gjatë një interviste së fundmi për “Glamour UK ” se ajo dhe i fejuari i saj Machine Gun Kelly pinë gjakun e njëri-tjetrit “për qëllime rituale”.

 “Pra, mendoj se të pimë gjakun e njëri-tjetrit mund të ngatërrojë njerëzit ose njerëzit po na imagjinojnë me gota dhe ne jemi si “Game of Thrones”, duke pirë gjakun e njëri-tjetrit,” i tha botimit aktorja, 35 vjeç.

“Janë vetëm disa pika, por po, ne konsumojmë gjakun e njëri-tjetrit me raste, vetëm kur…

VIJONI LEXIMIN E ARTIKULLIT TE PLOTE NE FAQEN E PANORAMA PLUS

© Panorama.al
Get CyberSEO Lite (https://www.cyberseo.net/cyberseo-lite) - a freeware plugin for WordPress to pull full-text RSS articles 📃