Britanikja “Daily Mail” i ka kushtuar një artikull Presidentit të Rusisë, për ta parë figurën e tij përmes imazheve.

“Nga adoleshenti romantik te njeriu që mund të ndezë Luftën e Tretë Botërore. Imazhet magjepsëse tregojnë se si Vladimir Putin u shndërrua nga një adoleshent tipik në një oficer i dashuruar me xhudon e KGB-së…dhe presidenti që kërcënon botën”, shkruan Daily Mail.

putin1

Përpara pushtimit të Rusisë, Vladimir Putin më së shpeshti u fotografua me homologët e tij në takime zyrtare, gjatë paradave të forcës ushtarake në vendin e tij të origjinës ose duke shijuar peshkimin dhe gjuetinë në fshatrat ruse.

Por nuk ishte gjithmonë kështu.

Ishte një kohë kur një Vladimir Putin, disa vite më parë është fotografuar i qeshur duke ngulur sytë tek kamera e kur ai pozonte para aparatit i veshur me një xhaketë lëkure.

: Vladimiri i ri, pesë vjeç, fotografuar në korrik 1958, ulur në prehrin e nënës së tij, Maria Ivanova Putina
Vladimir Putin, pesë vjeç, fotografuar në korrik 1958, ulur në prehrin e nënës së tij, Maria Ivanova Putina
Vladimir Putin në një fotografi shkolle në moshën tetë vjeçare në vitin 1960.
Vladimir Putin në një fotografi shkolle në moshën tetë vjeçare në vitin 1960.
Mësuesi i Putinit në kohën e kësaj fotografie në vitin 1964, kur presidenti tani rus ishte vetëm 12 vjeç, e quante si një ngatërrestar, por jeta e tij mori një drejtim të ri ndërsa ai u rrit dhe filloi të praktikonte  boksin dhe artet marciale.
Mësuesi i Putinit në kohën e kësaj fotografie në vitin 1964, kur presidenti tani rus ishte vetëm 12 vjeç, e quante si një ngatërrestar, por jeta e tij mori një drejtim të ri ndërsa ai u rrit dhe filloi të praktikonte boksin dhe artet marciale.
Adoleshenti me humor: Vladimir Putin është fotografuar këtu në moshën 13-vjeçare në vitin 1965 në një foto shkolle në Shën Petersburg
Adoleshenti me humor: Vladimir Putin është fotografuar këtu në moshën 13-vjeçare në vitin 1965 në një foto shkolle në Shën Petersburg
Vladimir Putin në moshën 14-vjeçare
Vladimir Putin në moshën 14-vjeçare
kjo foto, e vitit 1968 kur presidenti rus ishte 16 vjeç
kjo foto, e vitit 1968 kur presidenti rus ishte 16 vjeç

putin8 putin9 putin10 putin11 putin12 putin13 putin14 putin15

putin17 putin18 putin19 putin20 putin21 putin22 putin23 putin24

© Panorama.al

Te lidhura


Get CyberSEO Lite (https://www.cyberseo.net/cyberseo-lite) - a freeware plugin for WordPress to pull full-text RSS articles 📃