Konkurrentja e “Për’puthen”, Efi Dhedhes ka shpërthyer në ofendime ndaj një prej pjesëmarrësve të tjerë në emision, Samuel Ceribashit.

efi

Pas një përplasje mes tyre në backstage, ajo iu është drejtuar me fjalë fyese konkurrentit duke i thënë: “Ta kërcas direkt, ta çoj kokën! Debil mashkull, ordiner”.

Ndërkohë Samuel Ceribashi nga ana tjetër ka ruajtur qetësinë, duke mos reaguar nga ofendimeve të saj.

“Sillesh si fëmijë”, i thotë ai.

Pjesë nga debati:

Efi: Çfarë njeh, fol lëri këto mos më thuaj mua ik, se ta kërcas direkt, ta çoj kokën! Debil mashkull, ordiner

Samuel: Ma kërcet ti mua?

Efi: Thotë para kamera, të njoh unë kush je ti

Samuel: Po të njoh o zemra. Të kam njohur nga televizori, je shumë e bukur

Efi: Lëri këto ti

Samuel: Shumë e bukur je. Të njoh nga televizori

Efi: Ordiner

Samuel: Kujt i thua ordiner ti

Efi: Ordiner, qepe gojën. Kalama b*the

Samuel: Ti je fëmijë moj

Efi: S’di të argumentosh dhe të kthesh një përgjigje, më tregon që më njeh mua ti

© Panorama.al
Get CyberSEO Lite (https://www.cyberseo.net/cyberseo-lite) - a freeware plugin for WordPress to pull full-text RSS articles 📃