[ SHIKO SPORT ONLINE ]

Joan Laporta, presidenti i Barcelonës, e ka pranuar se në kampin katalanas primar kanë rregullimin e bilanceve.

Ai është ngacmuar edhe në lidhje me transferimin e mundshëm të Kylian Mbappe dhe kreu i klubit të LaLiga.

“Nuk do të mendonim kurrë të nënshkruanim me një lojtar që kërkon 50 milionë euro neto si pagë”, është shprehur Laporta.

Ndërkohë nga familja e Mbappe kanë hedhur poshtë që të kenë pasur ndonjë negociatë me Barcelonën ose presidentin Laporta.


Get CyberSEO Lite (https://www.cyberseo.net/cyberseo-lite) - a freeware plugin for WordPress to pull full-text RSS articles 📃