PANORAMA PLUS/ Aktorja Amber Heard gjatë dëshmisë së saj në gjykatë, deklaroi se Johnny Depp i ka shkaktuar një lëndim në buzë pas një debati që patën.

Megjithëse ekipi ligjor i Heard këmbënguli që ta vërtetojë dëshminë e saj me një foto, gjykatësit nuk pranuan pasi prova nuk u dorëzua në kohë.

TMZ ka siguruar foton, për të cilën ekipi i Johnny Depp ka shprehur se nuk përputhet me kohën e akuzave të saj.

Në dëshminë e saj, Amber pretendoi se Johnny Depp e goditi atë në pjesën e gojë gjatë një debati, duke thënë, “Unë isha në një nga këto zënka, besoj se është kjo, në qendër të qytetit të tij ECB, ne e quajmë atë, papafingo, dhe ne jemi në dhomën e ndenjes së kuzhinës dhe ai më kthen prapa.”

Ajo vazhdoi, “Dhe, ishte, e dini… ai mban shumë unaza. Më kujtohet se ndjeva sikur buza më hyri në dhëmbët e mi, dhe pashë pak gjak në mur. Kaq e thjeshtë, pak gjak në mur”.

Fotoja e publikuar, tregon gjendjen e Heard pas incidentit të supozuar, duke treguar atë që duket si një prerje në buzën e saj, së bashku me një shënim që lexon, “Unë do të kthehem xxx” një shënim që ajo thotë se Depp ia la pas goditjes.

Është e njëjta foto që ekipi ligjor i Heard donte t’i tregonte jurisë, por ekipi i Depp kundërshtoi duke thënë se avokatët e Amber nuk e dorëzuan foton gjatë fazës së zbulimit të çështjes. Gjykatësja u pajtua me avokatët e Depp, kështu që fotografia nuk u fut kurrë në provë.

LEXOJE TE PLOTE TE PANORAMA PLUS

© Panorama.al
Get CyberSEO Lite (https://www.cyberseo.net/cyberseo-lite) - a freeware plugin for WordPress to pull full-text RSS articles 📃