Ai ministër i Brendshëm, ajo e turizmit, të dy të angazhuar maksimalisht për Gjirokastrën, qarkun që përfaqësojnë. Bled Çuçi dhe Mirela Kumbaro kanë treguar ndër vite se kanë një bashkëpunim shumë të mirë në politikë dhe jashtë.

Ndërsa në Kuvend flasin dhe mbështesin një ide politike, jashtë janë dy miq të mirë. Kjo duket më së miri nga kjo foto. Çuçi dhe Kumbaro kanë mbërritur të dy bashkë dhe shumë të afërt me njëri-tjetrin në Parlament. Si dy miq të mirë, me gjasa që të biseda nuk kishte sesi mos të vërtitej edhe për Gjirokastrën, sidomos tani, në hapje të sezonit turistik.

© Panorama.al

Te lidhura


Get CyberSEO Lite (https://www.cyberseo.net/cyberseo-lite) - a freeware plugin for WordPress to pull full-text RSS articles 📃