PANORAMA PLUS/ Një incidenti i papritur ka ndodhur gjatë intervoistës së përfaqësuesve të Italisë, Mahmood dhe Blanco, të cilët ishin në tapetin e kuq kur një burrë u përpoq të ndërhynte dhe t’i ndërpresë ata.

Në një video të publikuar në rrjetin socail Tëitter, prezantuesit Gabriele Corsi dhe kolegia e tij Carolina Di Domenico po zhvillonin intervistën me dy këngëtarët italianë, kur në një moment Corsi sigurinë pasi pa një burrë që po afrohej.

Personi në fjalë tha se donte të rriste ndërgjegjësimin për çështjet mjedisore por prezantuesi i tha në anglisht se kjo nuk ishte mënyra më e saktë për ta bërë këtë.

Megjithatë, çdo gjë kaloi pa probleme ndërsa burri, i cili nuk është identifikuar, u largua.

© Panorama.al
Get CyberSEO Lite (https://www.cyberseo.net/cyberseo-lite) - a freeware plugin for WordPress to pull full-text RSS articles 📃