PANORAMA PLUS/ Historia e Hirushes duket po planifikon rrugën e saj për t’u kthyer në ekrane dhe këtë herë si një serial.

Skydance Television, Concord Originals dhe Nuyorican Productions e Jennifer Lopez po bashkohen për të prodhuar një seri të bazuar në Hirushja e Rodgers & Hammerstein . Rachel Shukert, e cila krijoi The Baby-Sitters Club për Netflix, do të përshtatë muzikalin dhe do të shërbejë si drejtuese e shfaqjes.

Historia e Hirushes është po aq e përjetshme tani sa kurrë”, tha presidenti i televizionit Skydance, Bill Bost. “Kjo histori aspiruese e romancës, familjeve jokonvencionale dhe fuqisë befasuese të dëshirave ka frymëzuar audiencën në mbarë botën për shekuj me radhë dhe ne jemi të emocionuar që po punojmë me Jennifer, Rachel, Concord dhe The Rodgers & Hammerstein Organization për të sjellë mendimin tonë të ri në ekran.”

Me Julie Andrews, debutimi i filmit në vitin 1957 në CBS u shikua nga rreth 100 milionë njerëz – audienca më e madhe ndonjëherë për një transmetim televiziv në atë kohë. Ringjallja në 1965 (me Lesley Ann Warren në rolin e Hirushes) dhe 1997 (me Brandy Norwood si Hirushja dhe Whitney Houston si Kumbara e Zanave) dhe gjithashtu tërhoqi audiencë të madhe.

“Rodgers & Hammerstein e ngritën historinë magjike të Hirushes me muzikën e tyre ikonike që ka tërhequr legjendat e ekranit dhe skenës gjatë ripërsëritjeve të saj të shumta të dashura, fituese të çmimeve gjatë viteve,” tha Sophia Dilley, zhvilluese dhe producente  në Concord Originals.

Partneriteti ynë me Skydance dhe Nuyorican në këtë projekt është hapi i parë i shumë njerëzve drejt qëllimit tonë kolektiv për të përkrahur klasikët e përjetshëm për një brez të ri dhe Rachel është zëri i përsosur për të zgjeruar këtë histori në një mënyrë bashkëkohore.”

LEXOJE TE PLOTE TE PANORAMA PLUS

© Panorama.al
Get CyberSEO Lite (https://www.cyberseo.net/cyberseo-lite) - a freeware plugin for WordPress to pull full-text RSS articles 📃