PANORAMA PLUS/ Sylvester Stallone krijoi një monument prej guri në nder të filmin që e bëri atë yll kinematografik. Kështu që pas shitjes së shtëpisë  së tij këngëtares Adele, të paktën atë statujë pritej ta merrte. Por rezultoi se nuk është kështu.

Adele tani është pronarja e re e shtëpisë së bashku me statujën “Rocky” që gjendet e vendosur buzë pishinës. Stallone i shiti Adelës pronën e tij për 58 milionë dollarë. Ndërsa ai është zhvendosur në Palm Beach.

Adele dhe partneri i saj, Rich Paul pozuan në pjesën e përparme të shtëpisë ndërsa të dy mbanin çelësat e vilës së tyre të re.

Sa i përket shtëpisë së saj të re ajo përbëhet nga një palestër, sauna, dhomë me avull, pishinë, dhomë për puro, dhomë shfaqjeje, bar me…

VIJONI LEXIMIN E ARTIKULLIT TE PLOTE NE FAQEN E PANORAMA PLUS

© Panorama.al
Get CyberSEO Lite (https://www.cyberseo.net/cyberseo-lite) - a freeware plugin for WordPress to pull full-text RSS articles 📃