PANORAMA PLUS/ Mikela Pupa dhe Erion Kukaj janë një nga çiftet e këtij sezoni të “Për’puthen”. Pavarësisht skepticizmit rreth lidhjes së tyre, ata vijojnë bashkë e nuk i kursejnë daljet publike. 

Madje kanë bërë edhe plane për fëmijë ndonëse kjo nuk i përket të ardhmes së afërt. Të ftuar në ‘WhyNot’ në RTV Ora, çifti tregoi nëse do të bëhen prindër dhe se sa fëmijë kanë dëshirë të kenë.

Mikela: Ky është problemi në Shqipëri. Në momentin që del çift këto janë pyetjet e para. Ne duam ta shijojmë këtë gjënë deri në momentin që të vijë, nëse vjen është e mirëpritur.

Erioni: Nëse unë e kam problemin e kam problemin te emrat, kam gjetur të parin por më duhet të gjejë tre përnjëherë.

LEXOJE TE PLOTE TE PANORAMA PLUS

© Panorama.al
Get CyberSEO Lite (https://www.cyberseo.net/cyberseo-lite) - a freeware plugin for WordPress to pull full-text RSS articles 📃