PANORAMA PLUS/ Puthja e Robert Berishës me një nga konkurrentet e “Love Story” gjatë e emisionit, u komentua gjatë në rrjet. Pavrësisht se këngëtari deklaroi pak ditë më parë se nuk ka pasur më asnjë komunikim me Kleonën pas puthjes, ata janë ritkhyer sërish në vëmendje pas situatave që krijuan së fundmi.

Konkurrentja ishte e ftuar në emisionin e Robert Berishës, ku nuk munguan provokimet ndaj njëri-tjetrit.

“Kjo Kleona më ka puthur në Love Story, ishin 20 goca aty dhe kjo doli më…”– tha këngëtari në nisje të intervistës.

Më tej gjatë emisionit Roberti pyeti Kleonën dhe Danielën, e cila ishte gjithashtu e ftuar, nëse kishin kryer ndonjëherë marrëdhënie seksuale me tre persona. Ndërkohë Kleon shprehu me humor se “vetëm me atë” do t’a bënte.

Biseda:

Robert Berisha: A kishit bërë treshe ndonjëherë?

Kleona & Daniela: Të gjithë e bëjnë, dyshe, treshe, katërshe.

Robert Berisha: Kush të pëlqen?

Kleona: Vetëm ti jeta ime… U pr*she kaq shpejt?

LEXOJE TE PLOTE TE PANORAMA PLUS

© Panorama.al
Get CyberSEO Lite (https://www.cyberseo.net/cyberseo-lite) - a freeware plugin for WordPress to pull full-text RSS articles 📃