30 vjetori i Sara Hoxhës/ Pamje nga super festa me personazhe VIP

30 vjetori i Sara Hoxhës/ Pamje nga super festa me personazhe VIP

Partnerja bukuroshe e Ledri Vulës, Sara Hoxha ka festuar ditën e djeshme 30 vjetorin. Ajo ka organizuar një super festë me personazhe të njohur VIP.

30 vjetori i Sara Hoxhës/ Pamje nga super festa me personazhe VIP

Të ftuar kanë qenë Ylli Liamani, Dhurata Dora, Sara dhe Lori Hoxha, Lumi B me të shoqen, Ardian Bujupi e shumë të tjerë.

30 vjetori i Sara Hoxhës/ Pamje nga super festa me personazhe VIP

Sara është shfaqur e veshur me një fustan të ngushtë me gurë dhe me ngjyra. Ajo ka shijuar çdo moment të festës duke kënduar e kërcyer. Për më shumë shikoni pamjet e mëposhtme:

30 vjetori i Sara Hoxhës/ Pamje nga super festa me personazhe VIP

30 vjetori i Sara Hoxhës/ Pamje nga super festa me personazhe VIP

30 vjetori i Sara Hoxhës/ Pamje nga super festa me personazhe VIP

30 vjetori i Sara Hoxhës/ Pamje nga super festa me personazhe VIP

30 vjetori i Sara Hoxhës/ Pamje nga super festa me personazhe VIP

30 vjetori i Sara Hoxhës/ Pamje nga super festa me personazhe VIP

30 vjetori i Sara Hoxhës/ Pamje nga super festa me personazhe VIP

30 vjetori i Sara Hoxhës/ Pamje nga super festa me personazhe VIP

30 vjetori i Sara Hoxhës/ Pamje nga super festa me personazhe VIP

30 vjetori i Sara Hoxhës/ Pamje nga super festa me personazhe VIP