Afrona Dika reagon për herë të parë për ndarjen nga Blero

Afrona Dika reagon për herë të parë për ndarjen nga

Prej kohësh në media kanë qarkulluar lajme se Blero dhe Afrona i kanë dhënë fund martesës, ndonëse asnjëri prej tyre nuk e ka pranuar publikisht. Megjithatë, për këtë nuk ka më dyshime, madje Afrona e ka hequr dhe unazën e martesës.

Afrona Dika reagon për herë të parë për ndarjen nga

Këtë e ka treguar vetë ajo, teksa ka publikuar në rrjete sociale një video ku vihet re qartë se unaza me diamant që Blero i kishte dhuruar, nuk është më aty.

Afrona Dika reagon për herë të parë për ndarjen nga

Në rrjet aludohet se arsyeja e ndarjes së tyre të ketë qenë distanca, pasi Blero nuk ishte zhvendosur në Zvicër pranë partneres.

Afrona Dika reagon për herë të parë për ndarjen nga

Afrona Dika reagon për herë të parë për ndarjen nga

Afrona Dika reagon për herë të parë për ndarjen nga

Afrona Dika reagon për herë të parë për ndarjen nga