Alban Ramosaj kundër Big Brother VIP: Format me toksicitet

Alban Ramosaj e kanë pyetur nëse do të bëhej pjesë e një formati si “Big Brother Vip”, por këngëtari shprehet se nuk do të merrte pjesë as në BBV Albania, as BBV Kosova. 

Alban Ramosaj kundër Big Brother VIP: Format me toksicitet

Në përgjigjen e tij, ai e cilëson Big Brotherin si një format me toksicitet dhe sjell idenë e një format të ri me udhëtime e vetëm aty do të merrte pjesë.

Alban Ramosaj kundër Big Brother VIP: Format me toksicitet

“Asnjërën. Në rast se do të ishte një format i cili konsiston në udhëtimin nëpër botë, ekspozim në ambiente të ndryshme të natyrës së egër, edukim mbi mbijetesë (pse jo argëtim), kulturë, dialogje me individual të ndritur e që kanë dy tre fjalë për të thënë, të cilat shërbejnë që kolektivi jonë të rritet para dhe me jo të degradojë pas me toksicitet, atëhere po. Madje s’do doja as të paguhesha- do paguaja unë. Por ky është mendimi im, ë? Tani që po e mendoj, ko nuk e patenoj ti ide", shkruan Albani.

Alban Ramosaj kundër Big Brother VIP: Format me toksicitet