Armina Mevlani: Nuk ka asgjë të keqe të dashurohesh me dikë

Së fundmi në "Goca dhe Gra" është diskutuar për vështirësitë që hasin gratë e divorcuara që kanë fëmijë për rigjetjen e dashurisë. Moderatorja Armina Mevlani është shprehur se nuk ka asgjë të keqe të dashurohesh me dikë që ka fëmijë, nisur nga lidhja e saj me Shkëlzen Berishën. 

Armina Mevlani: Nuk ka asgjë të keqe të dashurohesh me dikë

Ajo ka treguar se nuk e ka problem dhe nuk e sheh si sakrificë faktin që Shkëlzeni është baba i dy fëmijëve. Më herët Armina ka thënë se ka marrëdhënie shumë të mirë me ta. 

Armina Mevlani: Nuk ka asgjë të keqe të dashurohesh me dikë

“Nuk e kam fare problem dhe nuk e shoh si sakrificë që ka fëmijë. Duhet të ndryshojë, këtë mesazh duhet të çojmë. Nuk ka asgjë të keqe të dashurohesh me dikë që ka fëmijë”, ka theksuar moderatorja.

Armina Mevlani: Nuk ka asgjë të keqe të dashurohesh me dikë

Armina Mevlani: Nuk ka asgjë të keqe të dashurohesh me dikë

Armina Mevlani: Nuk ka asgjë të keqe të dashurohesh me dikë