Atdheu flet për lidhjen me Efin, kur u takuan për herë të parë

Atdheu flet për lidhjen me Efin, kur u takuan për herë të

“Përputhen 2” ka kohë që ka përfunduar, por Atdhe Xharavina vazhdon të mbetet një personazh mjaft i komentuar në rrjet e në media. Është përfolur shpesh se mes tij dhe Efit ka (ose ka pasur) diçka, por si është e vërteta?

Atdheu flet për lidhjen me Efin, kur u takuan për herë të

Atdheu ka dhënë së fundmi një intervistë për “Mirage”, ku është shprehur se janë vetëm shokë. Ai ka treguar dhe momentin kur e ka parë për herë të parë Efin.

Atdheu flet për lidhjen me Efin, kur u takuan për herë të

“Edhe ato fotot që na kanë kapur atëherë, thjesht jemi takuar si miq. Unë hera e parë që e shihja nga afër Efin atëherë dhe na kanë kapur në foto, rastisëm në të njëjtin lokal”, është shprehur ai.

Atdheu flet për lidhjen me Efin, kur u takuan për herë të

Atdheu flet për lidhjen me Efin, kur u takuan për herë të

Atdheu flet për lidhjen me Efin, kur u takuan për herë të