Detajet/ Xheraldina zbulon kush do të këndojë në dasmën e Ledrit dhe Sarës

Detajet/ Xheraldina zbulon kush do të këndojë në dasmën

Sabri Fejzullahu ka qenë së fundmi i ftuar në emisionin “N’maj të gjuhës” nga Xheraldina Vula. Gjatë intervistës Xheraldina ka zbuluar një detaj shumë të veçantë.

Detajet/ Xheraldina zbulon kush do të këndojë në dasmën

Ajo ka treguar se Sabriu ka kënduar në dasmën e saj me Agronin dhe shprehu dëshirën që ai të këndojë dhe në dasmën e Ledrit me Sarën.

"Nëse Ledri do të vendosë të bëjë dasëm, ti do të këndosh edhe në dasmën e tij pasi duam që tradita të vazhdojë”, tha Xheraldina.

Detajet/ Xheraldina zbulon kush do të këndojë në dasmën

Kujtojmë se gjatë një interviste të bërë së fundmi Sara ka treguar se ende nuk kanë vendosur nëse do të bëjnë apo jo dasmë.

Detajet/ Xheraldina zbulon kush do të këndojë në dasmën

Detajet/ Xheraldina zbulon kush do të këndojë në dasmën

Detajet/ Xheraldina zbulon kush do të këndojë në dasmën

Detajet/ Xheraldina zbulon kush do të këndojë në dasmën

Detajet/ Xheraldina zbulon kush do të këndojë në dasmën