Eva Murati po kërkon një partner të huaj? Moderatorja shpërthen e revoltuar

Eva Murati po kërkon një partner të huaj? Moderatorja

Pak ditë më parë në rrjet qarkulluan lajme se Eva Murati është zhgënjyer nga lidhjet me shqiptarë dhe është në kërkim të dikujt të huaj.

Eva Murati po kërkon një partner të huaj? Moderatorja

Shkak u bë një video e moderatores në Tik Tok, ku thuhej se djemtë që jetojnë në Shqipëri nuk janë tipi i saj. Evës i ka dalë përpara një lajm i tillë dhe moderatorja nuk është përmbajtur, teksa ka përmendur gjyqin për shpifje.

Eva Murati po kërkon një partner të huaj? Moderatorja

“Eva Murati e zhgënjyer nga lidhja e fundit? Moderatorja tani po kërkon dikë të huaj”, është titulli i lajmit ku Eva ka komentuar e revoltuar: Kjo është shpifje, ku jeni bazuar? Doni të hidhni baltë mbi emrin tim të mirë pasi nuk arrini dot me mund e talent të bëni atë që bëj unë, të lartësoj emrin e Shqipërisë me cilindo projekt që kam, prandaj botoni lajme të tilla për të degraduar figurën time. Kjo është shpifje, do shihemi në gjyq!

Eva Murati po kërkon një partner të huaj? Moderatorja

Eva Murati po kërkon një partner të huaj? Moderatorja

Eva Murati po kërkon një partner të huaj? Moderatorja

Eva Murati po kërkon një partner të huaj? Moderatorja

Eva Murati po kërkon një partner të huaj? Moderatorja