Helikopteri i ushtrisë shqiptare bën ulje emergjente në stadium, piloti konstatoi një defekt dhe…

Helikopteri i ushtrisë shqiptare ka bërë ulje emergjente paraditen e sotme në Librazhd.

Siç mëson korespondenti i Panorama, shkak i uljes është bërë një defekt.

Mësohet se piloti ka vërejtur në kohë defektin duke e ulur helikopterin pa probleme në fushën e sportit të Librazhdit.

helikopteri lezhe

© Panorama.al