'Janë të mbivlerësuar, kopjojnë dhe kanë marrë famë kot', me cilët reperë shqiptarë e ka Capital T?

'Janë të mbivlerësuar, kopjojnë dhe kanë

Capital T ishte mbrëmjen e djeshme i ftuar në emisionin "Më lër të flas", ku gjatë një lojë u përgjigj hapur për pyetje nga më të ndryshmet.

'Janë të mbivlerësuar, kopjojnë dhe kanë

Donaldi i bëri disa pyetje rreth reperëve shqiptarë, teksa Capital T tha se sipas tij, shumë prej tyre janë të mbivlerësuar, kopjojnë dhe e kanë marrë famën kot.

'Janë të mbivlerësuar, kopjojnë dhe kanë

Donaldi: Cili është reperi më i mbivlerësuar sipas teje?

Capital T: Shumë, ka shumë

Donaldi: Më thuaj emrin e një reperi shqiptar i cili kopjon

Capital T: Shumë

Donaldi: Cili është reperi shqiptar që ka fituar famën kot sipas teje?

Capital T: Shumë

'Janë të mbivlerësuar, kopjojnë dhe kanë

'Janë të mbivlerësuar, kopjojnë dhe kanë

'Janë të mbivlerësuar, kopjojnë dhe kanë