Johnny Depp fitoi gjyqin, Amber Heard reagon e zhgënjyer: Mali i provave nuk ishte mjaftueshëm

Johnny Depp fitoi gjyqin, Amber Heard reagon e zhgënjyer: Mali i provave

Johnny Depp fitoi gjyqin e famshëm për shpifje kundër ish-partneres, Amber Heard. Ai u shpërblye me 15 milionë dollarë dëmshpërblim.

Johnny Depp fitoi gjyqin, Amber Heard reagon e zhgënjyer: Mali i provave

Aktori reagoi menjëherë me një postim në rrjete sociale ku mes të tjerash u shpreh se e vërteta nuk humbet kurrë.

Johnny Depp fitoi gjyqin, Amber Heard reagon e zhgënjyer: Mali i provave

Nga ana tjetër, Amber ka reaguar shumë e zhgënjyer në Twitter. “Zhgënjimi që ndjej sot është përtej fjalëve. Jam zemërthyer që mali i provave nuk ishte mjaftueshëm për t’i bërë ballë fuqisë dhe ndikimit të ish-bashkëshortit tim. Jam akoma më shumë e zhgënjyer nga ajo çfarë ky vendim do të thotë për gratë e tjera. Është një kthim mbrapa. Një kthim mbrapa në kohën kur një grua që fliste mund të turpërohej dhe poshtërohej publikisht. Kthen mbrapa idenë se dhuna ndaj grave duhet të merret seriozisht. Jam e mërzitur që e humba këtë çështje. Por jam akoma më shumë e mërzitur që duket sikur kam humbur një të drejtë që mendoja se e kisha si amerikane: të drejtën e të folurit lirë dhe hapur”, ka shkruar ajo.

Johnny Depp fitoi gjyqin, Amber Heard reagon e zhgënjyer: Mali i provave

Johnny Depp fitoi gjyqin, Amber Heard reagon e zhgënjyer: Mali i provave