“Kapa burrin në krevatin tim me tjetër, ai nuk zgjedh dot mes meje dhe asaj”- Dilema e gruas: Atë natë bëra dy herë s*ks me të, për t’i treguar...

“Kur kapa burrin duke më tradhtuar, shpresoja se do më lutej dhe do më kërkonte falje. Por ndodhi e kundërta, më tha se na donte të dyjave dhe nuk ishte ende gati për të bërë zgjedhje mes meje dhe asaj”, ka rrëfyer një grua për The Deidre.

seks

Ajo tregoi se me bashkëshortin është njohur kur ishin 18-vjeç dhe që nga ajo periudhë kanë qenë të pandarë.

Rrëfimi i plotë:

Unë jam 48-vjeçe, ndërsa ai 49. Shkonim në të njëjtin lokal dhe gjithmonë flirtonim me njëri-tjetrin sa herë përballeshim. Kaluan rreth 6 muaj përpara se të më kërkonte numrin.

Nuk e mendoja kurrë se ai do të më tradhtonte. Pastaj një ditë, u ktheva herët nga shtëpia dhe gjeta një grua tjetër në shtratin tim. Isha shumë e mërzitur.

Në vend që të kërkonte falje dhe të më thoshte se ishte bërë gabim, ai qëndroi pranë asaj. Më pas ajo mblodhi rrobat me nxitim dhe u largua. Bashkëshorti më tha se na do të dyjave dhe nuk mund ta imagjinojë jetën e tij, pas asnjërën prej nesh.

Kështu që atë mbrëmje, bëra detyrën time për t’i provuar pse duhet të më zgjidhte mua. I përgatita një darkë romantike dhe bëra dy herë dashuri me të.

I pëlqeu, por unë e urreja çdo sekondë. Ishte gjë e gabuar dhe pyes veten nëse ia vlen të përpiqem ta fitoj atë, pasi nuk jam i sigurt nëse do ta fal apo do t’i besoj ndonjëherë.

Sa herë që del, pyes veten nëse po e takon dhe çfarë po bëjnë. Por gjithashtu s’dua të hedh poshtë kaq shumë vite të jetës sime.

© Panorama.al