Lidhjet në distancë nuk funksionojnë? Sara tregon të

Thuhet se lidhjet në distancë nuk funksionojnë, por Sarah dhe Pm vërtetojnë të kundërtën. E ftuar në emisionin “Jeto me Orën”, Sara u shpreh se ajo dhe Dj Pm skojnë shumë mirë, edhe pse jetojnë larg njëri-tjetrit.

Lidhjet në distancë nuk funksionojnë? Sara tregon të

Blogerja tregoi se shkon shpesh për ta takuar në Kosovë, ndërkohë që edhe PM vjen shpesh për ta takuar në Tiranë.

Lidhjet në distancë nuk funksionojnë? Sara tregon të

Sarah Berisha: Gjërat me PM po shkojnë shumë mirë. Në fakt jemi në distancë, ai është në Kosovë unë jam këtu. Kështu gjërat po shkojnë shumë mirë. Takohemi shpesh, ai vjen ose shkojë unë atje. Tani do ikim për pushime bashkë. Mendoj ndonjëherë më mirë kur jemi në distancë. Zënkat ndonjëherë janë, por nuk kemi ça bëjmë.