[ SHIKO SPORT ONLINE ]

Gjithçka tregon për një betejë ligjore mes këngëtares kolumbiane dhe futbollistit spanjoll, sepse, megjithëse ata nuk ishin martuar kurrë, ka shumë të ngjarë që mosmarrëveshjet e tyre në zgjedhjen e asaj që është më e mira për dy fëmijët, do t’i detyrojnë ata të shkojnë përpara një gjykate të vendosin për të drejtat dhe detyrimet ndërmjet tyre.

Milan dhe Sasha, të vegjlit e lindur nga Shakira dhe Gerard Pique, tashmë janë me pushime nga shkolla, ndaj, sipas Laura Fa – gazetares së Television Espanola -, dëshira e nënës së tyre është që t’i çojë në Miami, Florida, për të shijuar plazhin për dy muaj.

Megjithatë, nga diku në Suedi, lojtari i klubit të Barcelonës e ka bërë të ditur refuzimin e tij për t’i lënë fëmijët të largohen nga Spanja.

Me sa duket, fakti që Shakira ndihet vetëm dhe se dy persona po e ngacmojnë pa mundur të bëjnë asgjë nga autoritetet, e ka çuar atë në vendosmërinë për t’u larguar përkohësisht nga vendi, por për ta bërë këtë së bashku me fëmijët e saj është e nevojshme që Pique të nënshkruan një dokument që i jep leje.

Në këtë kuptim, refuzimi i futbollistit bazohet në faktin se kaq shumë kohë larg gjyshërve të tyre dhe babait nuk do të ishte mirë për fëmijët.

Dhe a është se prindërit e Piques jetojnë çdo ditë me të vegjlit që kur ata kanë lindur, pasi ata jetojnë pranë shtëpisë së tij.

Kështu që Pique përpiqet ta mbrojë atë lidhje dhe nuk do t’i lejojë ata të kalojnë dy muaj pa u parë.

Nga ana e saj, gazetarja Lorena Vazquez, bëri të ditur se Shakira nuk ka pasur kurrë marrëdhënie të mira me partneret e shokëve të skuadrës së Piques, ndaj nuk llogarit që ta mbështesin në rast se duhet të shkojë në gjykatë për të luftuar për të marrë fëmijët e saj jashtë Spanjës.