Pas propozimit që mori nga Elgiti, Klea na tregon planet për dasmën

Pas propozimit që mori nga Elgiti, Klea na tregon planet për

E ftuar sot në “Ftesë në 5”, Klea Huta bëri një rrëfim për jetën profesionale dhe personale dhe u ndal edhe tek pjesa më e bukur e pak ditëve më parë kur mori propozimin për martesë nga Elgiti.

Pas propozimit që mori nga Elgiti, Klea na tregon planet për

Klea u shpreh se nuk e priste aspak këtë propozim dhe se nuk i kuptoi aspak lëvizjet e Elgitit, deri në momentin kur nxori kutinë e unazës, por shtoi se ky veprim ishte për të rregulluar gabimet e së shkuarës pasi propozimi duhet të kishte ardhur më herët.

Pas propozimit që mori nga Elgiti, Klea na tregon planet për

Elgiti pohoi se dasma do të vijë verën e ardhshme, por kjo është ende evazive tha Klea.

Pas propozimit që mori nga Elgiti, Klea na tregon planet për