Për kë bënte tifo në 'Big Brother VIP'? Arbër Hajdari përgjigjet troç

Për kë bënte tifo në 'Big Brother VIP'? Arbër

Arbër Hajdari ishte së fundmi i ftuar në emisionin “Në Kurthin e Piter Panit”, ku vogëlushët i drejtuan pyetje nga më të ndryshmet.

Për kë bënte tifo në 'Big Brother VIP'? Arbër

Njëri prej tyre e pyeti se për kë bënte tifo në Big Brother VIP, pyetje kjo që i është bërë shumë shpesh ish-opinionistit. Ai tha se nuk ka pasur ndonjë të preferuar.

Për kë bënte tifo në 'Big Brother VIP'? Arbër

“Më është bërë disa herë kjo pyetje dhe e kam thënë, besoj se jam i sinqertë këtu. Nuk kam pasur ndonjë të preferuar…”, u shpreh Arbri.

Për kë bënte tifo në 'Big Brother VIP'? Arbër

Për kë bënte tifo në 'Big Brother VIP'? Arbër

Për kë bënte tifo në 'Big Brother VIP'? Arbër