Romeo flirton me Beniadën dhe i bën pyetjen e sikletshme në mes të emisionit

Romeo flirton me Beniadën dhe i bën pyetjen e sikletshme në mes

E mbani mend që Romeo flirtoi me Beniadën gjatë kohës që ajo ishte në Big Brother VIP? Dyshja janë takuar mbrëmjen e djeshme në emisionin "Më lër të flas", ku Beniada ishte e ftuar.

Romeo flirton me Beniadën dhe i bën pyetjen e sikletshme në mes

Romeo krijoi një situatë epike por dhe të sikletshme, teksa iu afrua modeles duke i thënë: Beniadë, ti je një vajzë e mrekullueshme, je shumë e bukur, je shumë interesante, vajza si ti Beniadë ndodh shumë rrallë ti takosh. Pyetja ime është "A ke ndonjë shoqe?"

Romeo flirton me Beniadën dhe i bën pyetjen e sikletshme në mes

Kjo situatë u pasua me shumë të qeshura sepse të gjithë menduan se Romeo po flirtonte me Beniadën dhe pyetja e tij ishte e papritur.

Romeo flirton me Beniadën dhe i bën pyetjen e sikletshme në mes

Romeo flirton me Beniadën dhe i bën pyetjen e sikletshme në mes

Romeo flirton me Beniadën dhe i bën pyetjen e sikletshme në mes