'Sa herë bën seks brenda një nate?', Ana Gjini i thotë të gjitha rreth jetës seksuale

'Sa herë bën seks brenda një nate?', Ana Gjini i

E ftuar së fundmi në "Prive", në rubrikën "60 sekonda", Ana Gjini nuk ka hezituar t'iu përgjigjet pyetjeve me spec. Ajo ka treguar se harxhon më shumë para për të blerë veshje intime, si dhe ka folur për jetën seksuale.

'Sa herë bën seks brenda një nate?', Ana Gjini i

E pyetur nëse seksi është më i mirë në mëngjes apo në darkë, Ana është përgjigjur se në mëngjes.

'Sa herë bën seks brenda një nate?', Ana Gjini i

Më tej gazetari i ka bërë një tjetër pyetje pikante. "Sa është rekordi i numrit të marrëdhënieve seksuale brenda natës? Domethënë sa raunde?", ka qenë pyetje.

"5 e lart", është shprehur Ana.

'Sa herë bën seks brenda një nate?', Ana Gjini i

'Sa herë bën seks brenda një nate?', Ana Gjini i

'Sa herë bën seks brenda një nate?', Ana Gjini i